Известие

Collapse
No announcement yet.

Основен ремонт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аре направи снимки, мисля че бутало може да се намери на старо. Вала в какво състояние е? Лагерите биелни и основни надрал ли ги е?
    145 1.7 16V Boxer

Comment

ммм много неприятно колега-основен на дали е правен някакъв ремонт е правен..но явно не като хората,цилиндрите ако са с 0.2 отнети от оригиналното значи са на 1-ви ремонт неприятно ако трябва да минаваш на втори но пък го има варианта с набиване на ризи по евтин ще ти излезе отколкото да взимаш бутала на 2-ри ремонт бе мерете може и да не е чак толкова зле...и тогава си решавай..
      Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
        ммм много неприятно колега-основен на дали е правен някакъв ремонт е правен..но явно не като хората,цилиндрите ако са с 0.2 отнети от оригиналното значи са на 1-ви ремонт неприятно ако трябва да минаваш на втори но пък го има варианта с набиване на ризи по евтин ще ти излезе отколкото да взимаш бутала на 2-ри ремонт бе мерете може и да не е чак толкова зле...и тогава си решавай..
        Мотора няма ризи . Лагерите са лилави , колата е прегрявала . Не знам как е станало това като само 1 път при мен е вдигала над 100 градуса. Мисля че по добре ще е да я пусна на части . Не ми се прави ремонт нямам желание . Много се радвах на колицата , нпо нямам нерви се занимавам с нея , сърдит съм и . Ще я пусна на части ако някой има нужда да пише . От вън е запазена салона е добре , за двигателя няма какво да говорим той е перфектен ...
        Last edited by hunter1989; d.m.y г., 21:01.

Comment

По спомен беше черна нали ?
          Ако е така и ако я пускаш на части сподели ценичка (може и на ЛС) за предните калници и капака
          Надявам се на някоя хубава оферта,че ми писна да я гледам с тая градушка
          Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
          sigpic

Comment

Working...
          X